Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Ανεμογεννήτριες


Πέτρας Σελί, Χανιά

5 σχόλια:

μελιΣακης είπε...

Γιώργη,εκεί που φτάσαμε τον πλανήτη, πρέπει να διαλέξουμε καθαρό περιβάλλον ή αισθητική τοπίου.Πολλοί τάσσονται ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών για λόγους αισθητικής.Προσωπικά είμαι υποστηρικτής γιατί έχουμε φτάσει πλέον στα όρια και οι μεγάλοι στο βωμό του κέρδους δεν καταλαβαίνουν τίποτε.

Γιώργος από Χανιά είπε...

Φίλε Θανάση συμφωνώ μαζί σου. Η παραγωγή ενέργειας μέσω των ανεμογεννητριών έχει βέβαια και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Οι ανεμογεννήτριες εκτός από την αισθητική υποβάθμιση του τοπίου, μπορεί να επιφέρουν επιπτώσεις και στην άγρια ζωή.Το κύριο και πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της αιολικής ενέργειας είναι ότι προστατεύει το κλίμα και το περιβάλλον αφού δεν εκπέμπει αέρια του θερμοκηπίου και άλλες βλαβερές ουσίες. Ναι λοιπόν στα αιολικά πάρκα αλλά όχι ανεξέλεγκτα όπου βολεύει τον κάθε επιχειρηματία. Να επιλέγονται πολύ προσεκτικά τα σημεία τοποθέτησης τους.

chaniabee είπε...

νεα χλωρίδα φύτρωσε στα βουνα μας!!! απο εκει η μέλισσες παίρνουν τίποτα? τα κατσίκια τρώνε τον κορμό τους? κάθε πότε καρποφορουνε?

Arıcı 07 είπε...

Ιστολόγιο Ελληνικά okuyun.Dil εργαλεία για την Ελληνική ekleyin.Bizde στη συνέχεια, κάντε κλικ στον τίτλο κομματιού θα okuyabilelim.Önce Αγγλικά.Arıcı 07

galifabee είπε...

Γιώργη έχω ακούσει ότι οι ανεμογεννήτριες στειρώνουν τα κριάρια ισχύει .