Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Τακτικοί επισκέπτες στο μελισσοκομείο

Εδώ και μία εβδομάδα έχω δύο τακτικούς επισκέπτες στο μελισσοκομείο. Δεν ξέρω αν είναι αδέσποτα, πάντως είναι κάθε μέρα πεινασμένα. Τα λυπήθηκα και τους έδωσα φαγητό. Τα τσιμπάνε τα καημένα οι μέλισσες και κυλιούνται στα χόρτα μετά το τσίμπημα. Δεν ξέρω τι να τα κάνω!
Έρχονται σε 5 λεπτά μόλις ακούσουν το αυτοκίνητο και αν τα διώξω πάνε κάτω από το αυτοκίνητο και με περιμένουν.





7 σχόλια:

Anestis Ketsetzidis είπε...

Γιώργο μετά απο μερικές μέρες και αρκετά κεντρίσματα,τα σκυλιά θα βλέπουν κυψέλη και θ αλλάζουν δρόμο.

Exagono είπε...

Γιωργο ισως ειναι καποιο σημαδι.
Αν αγαπας τα σκυλια και εχεις χωρο
υιοθετησε τα.

Γιώργος από Χανιά είπε...

Ανέστη μου φαίνεται ότι θα τους πάρω μάσκες!!
Φόρη τα αγαπάω τα σκυλιά αλλά δεν έχω χώρο.
Με ευχαριστεί που τα βλέπω αλλά δεν ξέρω πως να τα κρατήσω μακριά από τα μελίσσια. Μόλις ακούσουν το αυτοκίνητο έρχονται να με υποδεχτούν.

Κωνσταντινος Αγγελόπουλος είπε...

Εχω ένα σκύλο αυτόν που φαίνεται στην ιστοσελίδα μου, μέλισσα δεν τολμά να πλησιάσει στον κήπο τις κυνηγάει πηδάει και τις αρπάζει με το στόμα του. Θα τραβήξω ένα βιντεάκι.

İlhami Uyar είπε...

Dear George Ntoukakis,you can see same event in here,even do stray dogs can be give damage,sheep,chicken,we dont know why strays dogs populatıon increase so much.İf we take care ,they wiil be give damage ours.,all the best

chaniabee είπε...

έχω ακούσει οτι αν συναντήσεις φιδι στο χωράφι σου, ειναι τύχη λενε!! τώρα το να συναντάς σκυλάκια...... δεν ξέρω τι είναι!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο σχετικά με τα σκυλάκια. Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων ("Η Προστασία των Ζώων", Τηλ: 6970816845) και ίσως έχουν κάποιο εθελοντή που μπορεί να φιλοξενήσει τα σκυλάκια μέχρι να τους βρουν σπίτι. Αν δεν υπάρχει εθελοντής, τότε μπορείς να τα αφήσεις εκεί προς το παρόν και ζήτα από τον σύλλογο να τα βάλουν στην αγγελία που πρέπει να έχουν στην τοπική εφημερίδα σας. Ίσως μπορούν επίσης να τα εμβολιάσουν και αποπαρασιτώσουν δωρεάν. Θα είναι πιό εύκολο να τους βρείτε σπίτι έτσι. Μπορείς να βάλεις και εσύ μία δωρεάν αγγελία στις Κρητικές Αγγελίες (τηλ. 80011801802), θα βρεις εύκολα κάποιον να τα πάρει αν γράψεις δυο λόγια περιγράφοντας τα γλυκά σκυλάκια. Δεν θα πάρει πάνω από δέκα λεπτά η όλη διαδκασία και αξίζει. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε υπεύθυνοι για τα ζώα συντροφιάς. Εξαρτώνται από εμάς..Σε ευχαριστώ, Βούλα.